Как да изберем кутия за бижута

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Ако искате да съхранявате бижутата си в кутия за бижута, трябва да изберете качествено изработена. Това ще предотврати образуването на влага вътре и ще даде на бижутата ви добро ниво на изолация. Висококачествените кутии за бижута обикновено се правят от дървесина като дъб или бор, които са издръжливи и красиви. Подплатата, която влиза вътре, трябва да бъде направена от мек материал без мъх. Твърдата, абразивна подплата може да повреди бижутата ви.

Материали за избор на кутии за бижута

Има много различни материали, които могат да се използват за кутии за бижута и много от тях са красиви и издръжливи. Дървото е една възможност, тъй като предлага богато покритие и е чудесно за предотвратяване на натрупването на влага. Можете да избирате между бледа топола или бор, или дори абанос. Подплатата на кутията за вашите бижута също е важна за разглеждане. Твърдата подплата може да надраска бижутата ви, затова е важно да изберете мека подплата.

избор на кутия за бижута

Ако планирате да съхранявате много бижута, дървена кутия за бижута може да е най-добрият вариант за вас. Той е едновременно здрав и гъвкав и ще пасне на повечето декори. Ако обаче не се интересувате от дървени кутии за бижута, можете да изберете бамбукова, която е едновременно красива и издръжлива. Можете също така да намерите кутии за бижута, изработени от изкуствена кожа, което е добър избор за тези, които имат етични възражения срещу животински продукти.

Друг избор е да изберете висококачествена картонена кутия за бижута. Тази опция е чудесна за тези, които искат техните персонализирани кутии за накити и бижута да бъдат екологични и евтини. Те се предлагат в различни цветове и текстури и вие можете да изберете такава, която пасва идеално на вашето бижу.

Форми

Има много форми на кутии за дамски бижута. Те могат да бъдат необичайни, като кутия за бижута на Фаберже, или прости и елегантни. Можете да изберете такъв, който отговаря на вашия интериорен дизайн или просто е с правилния размер за вашето бижу. Има много материали за опаковане на бижута и трябва да прецените кое е най-важно за вас.

В идеалния случай трябва да изберете кутия, която може да съхранява няколко бижута. Трябва да има достатъчно отделения за пръстени и огърлици, както и слотове за други части. Дизайнът на вашата кутия за бижута трябва да съответства на вида бижута, които обикновено държите. Например, ако сте склонни да носите голям брой диамантени пръстени, може да искате да изберете кутия с чекмеджета за тези бижута.

кутия за накити, пръстени

Ако искате да съхранявате бижутата си със стил, може да помислите за кутия за бижута с панделка отгоре. Те обикновено са предназначени за отделни бижута и се предлагат в различни форми и цветове. Те обикновено са проектирани с отвори за пръстени и кукички за обеци.

Размери

Кутиите за бижута се предлагат в различни форми и размери, за да паснат на различни видове бижута. Обикновено са изработени от здрав картон и са ламинирани, за да се предпазят от отлепване и избледняване с времето. Тези кутии са чудесен начин да съхранявате любимите си бижута. Ако планирате да ги продадете, важно е да имате подходящата опаковка за тях.

Има няколко различни вида кутии за дамски бижута, всяка с уникален стил и вид. Можете да закупите кутии, които са квадратни, правоъгълни, кубични или продълговати. Можете да закупите и кутии за украшения от мек плюшен материал. Изберете кутия за бижута, която допълва интериорния дизайн на вашия дом.

Можете да намерите и въртящи се кутии. Те са по-големи от традиционните и често се етикетират като шкафове. Имат табли и отделения за вашите бижута и ви позволяват лесен достъп до тях. Въртящата се функция прави тези кутии особено практични за хора с много бижута.

След като сте обмислили избора си, можете да разгледате богатото портфолио на магазин за подаръци и декорация S-Gifts, където ще намерите точно каквото ви е необходимо.

красиви кутии за дамски бижута

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий