Пет лесни начина да направите старата си баня уютна

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Независимо дали търсите нещо, което да направите с мрачната баня, или просто искате да внесете малко чар в пространството, ето няколко съвета, които да ви помогнат да направите точно това.

Създайте ретро дисплей във вашата баня

Създаването на ретро дисплей в старата ви баня може да я направи уютна и релаксираща. Ако не сте в състояние да си позволите да обновите изцяло банята си, няколко малки актуализации могат да бъдат само билетът към създаването на уютно, светло пространство.

За да добавите винтидж нотка към вашата баня, потърсете смесители, мивки и други елементи, които се отличават с античен стил. Черен железен кран или свободностояща мивка ще се открояват на фона на ярко бяла стая. Ако живеете в София, бихте могли да откриете споменатите мебели, плюс плочки за баня софия.

Добавянето на винтидж нотка също може да бъде толкова просто, колкото повторно остъкляване на вашата вана или душ. Този процес може да превърне мрачната бяла вана в незабавен винтидж шедьовър. Повторното остъкляване е бюджетен процес, който обикновено отнема един ден.

Добавете рамкирано произведение на изкуството

Добавянето на рамкирано произведение на изкуството към вашата тоалетна е хубав начин да обновите декора си. Може да ви осигури незабавен лифтинг на лицето и да даде на гостите ви причина да седнат и да обърнат внимание. Има редица възможности за избор и най-добрият начин да решите е да ги разгледате като част от едно цяло въз основа на вашия личен вкус.

Също така е важно да вземете предвид размера на рамкираното произведение на изкуството и височината на тавана. Правилният размер ще ви даде приятен изчистен вид, като същевременно демонстрира произведението на изкуството по най-добрия му ефект. Едно произведение на изкуството в рамка не е за всеки, но ако имате място, това може да бъде освежаваща промяна на обстановката.

Инсталирайте нагревател за кърпи

Инсталирането на нагревател за кърпи във вашата баня е добър начин да изсушите влажните кърпи и да ги направите топли и готови за употреба. Има обаче няколко неща, които трябва да имате предвид. Първо, какъв тип нагревател за кърпи искате да инсталирате? Можете да избирате между водопроводен или електрически модел.

Ако не сте сигурни, може да се обадите на професионалист. Инсталирането на нагревателя за кърпи от квалифициран електротехник или водопроводчик ще гарантира, че ще получите най-добрата стойност. Разположението на закачалката за кърпи също може да повлияе на цялостния вид на вашата баня. Изборът на правилното място ще гарантира, че вашият нагревател за кърпи работи правилно и ще създаде топло, уютно пространство.

Добавете бомба за баня

Добавянето на бомба за баня, може да бъде забавно и страхотно хоби. Можете да намерите много рецепти в интернет за този популярен проект „Направи си сам“. Добавете цвят, аромат и соли към вашите бомби за баня. Можете също да добавите масла и такива за влага.

Основните съставки на бомбата за баня включват сода за хляб и лимонена киселина. Лимонената киселина работи със сода за хляб, за да създаде реакция на газиране. Ако вашата бомба за баня не е газирана, може да се наложи да добавите още лимонена киселина. Можете също да използвате оцветител на водна основа, за да оцветите вашата бомба за баня.

Сменете душ кабината

Добавянето на нов душ към вашата баня може да ви даде повече пространство и нов облик. Ремоделирането на вашия душ също може да ви спести стотици долари. Можете също така да изберете нископрофилни LED тела, за да пестите енергия. Добавянето на душ също е чудесен начин за увеличаване на поверителността.

Има няколко вида душове, от които да избирате, включително модули от три части, модули от една част и ъглови модули. За по-луксозен душ изберете модул със стъклена кабина.

За по-малка баня може да се монтира модул от една част на пода. Някои производители изискват легло от хоросан или пясък, за да поддържат устройството на място. Можете също така да изберете да инсталирате модул от три части, който е идеален за малко или голямо пространство.

Добавете смели подови плочки

Добавянето на смели подови плочки е чудесен начин да оживите стара баня. Единственият недостатък е, че не са евтини. Поставянето на плочки изисква много работа и може да бъде доста скъпо. Но ако сте готови да платите цената, ще имате баня, в която ще обичате да прекарвате времето си. Най-хубавото е, че можете да го направите в собствения си дом. Разбира се, ще трябва да изберете правилния тип плочки, но с правилните познания ще можете да създадете баня, която е уникална и персонална.

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий