Коя марка часовници е скъпа в Индия?

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

В Индия може да бъде предизвикателство да намерите идеалните маркови мъжки часовници, тъй като цените варират драстично. От най-популярните марки, като Guess и Swatch, до по-уникалните, като Mugnier и Daniel Wellington, има широка гама от възможности за избор.

Fossil

Часовниците Fossil са сред най-добрите марки часовници в Индия. Тези часовници са известни със своята издръжливост и стилен дизайн. Освен това тези часовници са много достъпни.

Предлагат се в различни стилове, размери, цветове и ценови диапазони. Някои от тях са много достъпни, докато други са доста скъпи. Все още обаче си заслужават парите. Часовниците са много точни и издръжливи.

Някои от тях са водоустойчиви. Но не трябва да пръскате вода върху му, тъй като това може да навреди на неговата точност. Вместо това можете да избършете часовника със сапун и вода.

Mugnier

Mugnier е марка часовници, която съществува повече от век. Някога марката е била предпочитана от императорите на Европа и е известна с производството на едни от най-скъпите часовници в света.

Те са изработени с високотехнологични материали и внимание към детайла. Тези луксозни часовници се произвеждат в ограничени количества. Техните модели могат да струват от 86 000 INR до над 180 000 INR. Произведени са в съответствие с швейцарските стандарти и имат компоненти, произведени в Швейцария.

Най-новите предложения на Mugnier за индийския пазар включват колекциите Mugnier Invictus и Mugnier Semper. Всяка колекция има своя уникална естетика. Проектирани да пасват както на мъже, така и на жени, тези часовници въплъщават класическо, високо швейцарско часовникарство.

Timex

Timex предлага висококачествени часовници повече от 150 години. Нейните продукти се произвеждат в САЩ, Европа, Азия и Хонконг. Тази американо-холандска холдингова компания е най-големият производител на часовници в света.

Корените на Timex датират от 1854 г., когато Waterbury Clock Company започва да произвежда джобни часовници в долари за компанията за часовници Ingersoll. През 50-те години на миналия век компанията разширява своите предложения, за да включи часовници и фотоапарати.

През 70-те и 80-те години на миналия век компанията измества фокуса си върху часовниците. Марката представя часовниците Ironman през 1984 г. Година по-късно представя технологията Indiglo.

Swatch

Има вълна от активност в общността на часовниците след стартирането на сътрудничеството между Swatch и Omega MoonSwatch. Това не е първият път, когато марка си партнира с друга марка, за да създаде лимитирана серия. Някои примери включват Hublot x Murakami, Gshock x John Mayer и Bulgari x MB&F.

Колекцията Swatch x Omega обаче отбеляза най-високите премии в категорията часовници, средно 900 щатски долара. Произтичащото голямо търсене на тези часовници е довело до значителна премия за цената при препродажба.

Swatch и Omega са част от един и същи конгломерат. Тези две марки се обединиха, за да създадат луксозен часовник от начално ниво, който се харесва на потребителите и от двете поколения.

Guess

Ако планирате да закупите часовник в Индия, Guess е една марка, която трябва да обмислите. Счита се за висококачествен часовник, който предлага страхотна функция и стил. Можете да ги намерите в различни дизайни, цветове и стилове.

Едно нещо, което прави часовниците Guess толкова специални, е майсторството. Компанията се е погрижила да обърне голямо внимание на циферблата, каишката и корпуса. Това придава на часовниците много скъп вид. Цените са приемливи.

Guess е моден лейбъл, който продава часовници, бижута, парфюми и обувки. Продават се в над 80 държави. На пазара от скоро се появяват нова конкуренция, а именно Smart часовници. Те започва да печелят своите привърженици, но от друга страна, никога не биха заменили привържениците на класиките.

Casio

Ако търсите часовник, който издържа, трябва да помислите за линията G-Shock от Casio. Тези часовници са пълни с полезни функции като няколко часови зони, LED светлина, аларми и синхронизиране.

Освен това вече можете да свържете своя нов Casio G-Shock към мобилни устройства като телефони с Android или iOS, за да видите часа и датата в реално време. Има обаче други марки на пазара, които правят същото за много по-малко.

Може също да се интересувате от Casio AK-G2100, първият GPS часовник на компанията със слънчева енергия. Има всички характеристики на своя братовчед, само че е по-стилен. Например, casio AK-G2100 има двуслоен предпазен калъф, кован карбонов панел и ударопоглъщаща смола в долния край.

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий