Ревю на офис столове от Интеза Ком

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Замисляли ли сте се, че прекарваме по-голяма част от живота си в седнало положение. Вкъщи задължително прекарваме поне час седнали пред компютъра, за да си проверим пощата и социалните мрежи.
Отново обездвижени шофираме до офиса и обратно, загубили цели часове в поредното задръстване.
В службата сме заковани поне 8 часа на офис стол, независимо дали работим с клиенти, колеги или над поредната документация.
Дори повечето забавления ни завързват за стола. Ако излезем на кино или заведение отново сме залепени и сковани в седнало положение.
Добавете и един-два часа седнали пред телевизора… И съвсем логичния въпрос е – за това ли е създаден човека? Да седи на стол? Това ли е искала природата или това сме си избрали ние?

Ергономичен офис стол

Естествено има професии и лайфстайл далеч от горе изброения тертип, но за съжаление милони хора по света живеят именно така – седнали. А знаете ли, че от обездвижване и неправилен стоеж могат да възникнат и много здравословни проблеми.

Ако не обърнем внимание на себе си, няма кой да ни помогне.
Първата мярка е да си подберете и купите удобен и съобразен с вашата физика и дейности домашен или офис стол.
Тази седмица решихме да прегледаме какво се предлага в българските онлайн магазини и се спряхме на продуктите на Интеза Ком и офис столовете, които предлага в сайта си.

Понеже избора е голям, решихме да Ви препоръчаме само три, но наистина добри и удобни офис стола, с които да направите ъпгрейд и да повишите своя лайфстайл до наистина ново ниво.

Офис стол Enjoy

http://ofismebeli-bg.com/direktorski-stolove/enjoy-detail

Първи в импровизираната ни класацията за най-ергономичен офис стол е моделът Enjoy, чиято база и дизайн са базирани на небезизвестната марка Ergohuman http://ergohuman.com/ и техния модел Ergohuman Enjoy. Това може би е мерцедесът на удобните офис мебели.
Конструкцията и дизайна на този модел са проектирана за ползватели, които прекарват и работят дълги часове в седнало положение. Най-впечатляващите достойнства на модела Enjoy са нагаждащите се спрямо ползващия ги компоненти, независимия контрол на височината на седалката, подлакътниците и облегалката за главата. Голямо предимство е и дишащата мрежа и кожената тапицерия. Друга отличителна черта на офис столът Enjoy е по-широката седалищна част, което е идеален вариант за по-високи и едри хора. 
Видео ревю на продукта вижте тук:

Офис стол SENSO

http://ofismebeli-bg.com/direktorski-stolove/directorski-stol-senso-detail

Senso е може би най-подходящия офис стол за дизайнерски обзаведени бизнес помещения. От него лъха на ергономия, комфорт, минимализъм и изчистеност на формите. Макар столът да изглежда с остри и бизнес форми, той е изключително удобен, заради приспособяващите се настройки на облегалка, седалка и подлакътници.
А въпреки луксозния си външен вид, моделът чупи още рекорди. Този стол разбива представите ни за добра цена: нов модел с такова качество в момента е на промоция и може да бъде купен за под 180 лв.
Дизайнът на Senso е по-популярен, за офис пространства, но смятам че може чудесно да се впише и в интериора на някой фриленсър и неговия домашен офис.

Президентски стол 6013

http://goo.gl/0vbMXC

Доста странно име за стол, но избора ни върху него се падна заради чудесното съотношение качество цена и заради допълнителното удобство. Последното е реализирано чрез допълнително омекотяваща възглавница и усещането, докато седиш е наистина уникално. Чувстваш се приятно обгърнат, без да си притиснат. Това е доста важно за хора, които прекарват повечето време от деня седнали. Естествено столът предлага и всички задължителни настройки за регулиране на височина, наклон, плюс функция люлеене.
Още една причина избора ни да се спре на този модел е, че максималното тегло което столът поеме е 130 кг.
Този модел се предлага в почти десет цвята, което го прави максимално подходящ за всякакви офис и домашни комбинации на интериора.

Благодарим на Интеза Ком за предоставената възможност да разгледаме офис столовете в техния шоурум и да се насладим на няколко наистина чудесни продукта.

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий