Защо да изберем италиански матраци Magniflex за добър сън?

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Всеки знае, че необходимо условие за пълноценен и енергичен ден е добрия сън. Ако не спим добре, това се отразява както на тялото, така и на духа ни. По-добър сън означава по-добър начин на живот. Точно поради тази причина е изключително важно да се доверим на качествен матрак, който да предразположи организма към максимална отмора и регенерация. На пазара се предлагат разнообразни продукти за тази цел, но едно от имената на фирмите се откроява като символ за качество, лукс и съвършенство на продуктите си – Матраци Magniflex.

Едва ли има човек, който е пробвал или спал на матрак Магнифлекс и не е останал очарован. Италианският производител на матраци е в този бранш от дълги години и е установил от какво се нуждаят потребителите, за да получат своята пълноценна почивка. Технологиите, чрез които се изработват матраци Magniflex, са иновативни и непрестанно се осъвършенстват. Това е спечелило милионите доволни клиенти на фирмата производител през годините, което е спомогнало компанията да се развие до такива мащаби. От малка работилница в къщата на създателя Джулиано Магни, до позната марка в цял свят.
Италианското качество на матраците се усеща дори в най-малкия детайл. Всеки шев на продуктите е изработен до съвършенство, така че потребителят да остане доволен не само от уникалния комфорт, а и от дизайна на продукта. Желанието на екипа за перфекционизъм ги прави толкова успешни и желани през годините. За да задържат вниманието на клиентите над 50 години, матраци Магнифлекс са вложили усилена работа и гениална мисъл в създаването на матраци. Всеки ден във фабриката им се произвеждат над 10 000 матрака, които се изнасят за 90 страни по света.

Според специфичните нужди на всеки един човек, те са създали разнообразни продукти, така че всеки да открие най-подходящия за себе си. Предлагат както ортопедични матраци, така и анатомични. Има продукти, които съчетават в себе си десетки предимства, задоволяващи дори най-претенциозните потребители. Някои от матраците предлагат различно усещане за комфорт от двете страни, а други могат да осигурят различна степен на твърдост на партньорите. Няма как да не откриете подходящия за Вас матрак в онлайн магазин http://mattro.net, където се предлагат продуктите на Матраци Магнифлекс. Освен матраци, фирмата предлага и аксесоари за сън, също създадени, за да предложат лукс и комфорт в едно. Възглавници Magniflex, подматрачни рамки, непромокаемите памучни протектори са едни от най-харесваните продукти на българския пазар, в които личи италианското качество.

В последните години хората се обръщат към природата в продуктите, които използват. Желанието за по-здравословен живот надделява над вредните фактори в ежедневието ни. Приблизително една трета от денонощието го прекарваме върху матрака. Ето защо и продуктите на Матраци Магнифлекс са природосъобразни и екологично чисти. Те намалят вредните емисии на въглероден диоксид чрез слънчеви панели, като дори получават и сертификати за гаранция на всеки един от използваните материали, че не съдържа вредни вещества за човешкия организъм. За да намалят и транспорта с камиони, които замърсяват околната среда, Magniflex са патентовали метод за вакуумно пакетиране. Произвеждат матраците си на руло, което освен, че улеснява пренасянето на продуктите, спестява много от курсовете с камиони за доставка, както и поддържа продуктите напълно чисти. По този начин клиентът ги получава с непокътнато качество.

Взирането в детайлите и страстта на екипа да задоволи всеки един клиент е водеща сила в компанията. В България Италия се свързва не само с добрия вкус, невероятна архитектура и дизайн, а и с качеството на съня, което предлага чрез италианските матраци. Не напразно водещата идея на производителя е, че добрият сън лежи в сърцето на матраци Magniflex. Всичките им продукти се доставят напълно безплатно до Вашия адрес от www.mattro.net – онлайн магазин за качествени и комфортни матраци, подматрачни рамки и други продукти за съня.

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий