Начини да подобрите спалнята си чрез обзавеждане

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Искате да разнообразите спалнята си, но нямате желание да ремонтирате? Няма проблем! В тази статия ще разгледаме различни идеи как може да обновите спалнята си само чрез обзавеждане. Големите ремонти струват много време, пари и нерви, а почти никой не иска да се захваща с такива неща. Нека заедно видим как може да направим стаята за сън по-привлекателно място като ползваме единствено обзавеждане за спалня.

И така нека видим топ вариантите за освежаване и пълна промяна на спалнята без да се налага основен ремонт или смяна на обзавеждането.

Обзавеждане за спалня

Цветя, цветя и пак цветя

Най-лесното нещо, с което може да внесете свежест е като сложите цветя. Може би това е и най-евтиният вариант в този списък. Цветята (дали в саксии) или на цветарник ще внесат пъстрота и усещане за близост до природата в спалнята ви. Само внимавайте как ще ги разположите ако имате котка или куче (или малко дете), защото комбинацията от двете неща може да не е особено добра.

Нови покривала

Няма нужда да правите тежки ремонти – просто сложете ново покривало на спалнята, която така или иначе често заема поне 50% от пространството в спалнята. Най-лесното нещо е да смените летните и зимните покривала, а по-добре е да ги синхронизирате според сезона. Тук идеите са много и наистина може да го направите по ваш собствен вкус. Единствената ни препоръка е да е цветово съчетано с останалата гама и обзавеждането за спалнята.

Картини

Картините са малко по-скъпа инвестиция, която се отплаща многократно. Те могат да направят една спалня изключително красива и стилна. Много е важно да подберете подходящия стил, а може да направите и заигравка. Например, спалня в светли цветове с пейзаж на стената от августовски ден (и домакинята да е родена през месец август). Комбинация – мечта!

Нощни шкафчета

Време е да си поговорим за мебели! Не всяка спалня има нощни шкафчета, но тези, които разполагат с такива могат да бъдат обновени. Инвестицията не е голяма, но може да осигури голяма промяна във визията на помещението. Другото предимство на нощните шкафчета е, че ще направите своето обзавеждане за спалня по-практично. Шкафчетата събират много дребни вещи, като телефони, зарядни, лични вещи и други. Върхо него също така може да сложите малка нощна лампа, която да осветява докато четете.

Нови гардероби за спалня

Друг елемент от интериора, който може да “промени играта”. Гардероби за спалня са нещото, което определено може да промени облика на тази стая в нашия дом. И това е разбираемо – често те заемат една цяла стена от помещението. Гардеробите имат решаващо значение при избора на обзавеждане за спалня, защото освен за съхранение те служат и за декорация на помещението.

Нови спални легла

Закупуването на нови спални легла е най-добрият начин да зададем тона на промяна в нашата спалня. Можем да сменим само рамката или рамката и матрака във всякакви стилове – може да търсите нещо по-ретро или нещо модерно. Границите тук са вашето въображение, а изборът често е огромен. Не се колебайте и действайте смело!

Повече съвети за обзавеждане и интериор може да прочетете тук: https://leosmebel.bg/

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий