Какъв е разумният бюджет за кухненски уреди?

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Независимо дали строите чисто нов дом или искате да смените настоящите си уреди, разумният бюджет може да направи всичко различно. За щастие има няколко ключови уреда, които могат лесно да се впишат дори в най-ограничените бюджети.

Те включват съдомиялна машина, хладилник, микровълнова печка и фурна за вграждане.

Хладилник с френска врата с дълбочина на плота

Това е страхотен хладилник, който предлага подобрени функции, но е малко по-скъп от повечето други модели. Има покритие от неръждаема стомана, устойчиво на пръстови отпечатъци, и система за филтриране на водата. Предлага се и с външен диспенсър за вода. Уредът е проектиран да се побира в шкаф и разполага с контролен панел с LED осветление.

Предлага се в различни цветови комбинации. Това е продукт на GE, така че надеждността и издръжливостта са високи. Разполага с просторен интериор, удобно чекмедже за деликатеси и регулируеми кошчета. Има опционален втори ледогенератор, който влиза във фризерната част. Неговият енергийно ефективен дизайн, помага да спестите пари и да намалите въздействието си върху околната среда. Хладилниците GE Profile предлагат изчистена и модерна визия.

Те имат гъвкава настройка, която ви позволява да регулирате термостата, за да запазите храната свежа. Те също така са съвместими с технологията Wi-Fi Connect, която ви позволява да променяте настройките и да получавате сигнали, когато вратата е отворена.

Съдомиялна машина с вградена дръжка

Независимо дали сте собственик на жилище, който търси качествена съдомиялна машина, или сте на пазара за нова машина, съдомиялната машина Bosch 300 Series с 24-инчова вградена дръжка може да бъде перфектният вариант за вас. Тази съдомиялна машина е една от най-добрите в своя клас и има много полезни функции.

Серията 300 на Bosch е съвместима с ADA, така че е идеална за хора със специални нужди. Освен това е по-тиха от средната съдомиялна машина с ниво на шум от 44 децибела. Има цикъл на изсушаване AutoAir, който отваря вратата след приключване на цикъла, за да позволи чист въздух и да премахне излишната влага. В серията 300 на Bosch има няколко модела и всеки предлага различни дизайнерски опции.

Стандартният модел е 18-инчов широк модел, който е идеален за по-малки кухни. Също така е модел на височина ADA, който е подходящ за по-къси броячи. Има и удобна трета поставка за прибори. Направен е с вечен и стилен външен вид, предлагайки модерен поглед върху фурните в провинциален стил. Гамата може да се похвали със серия от функции, които са насочени към различни потребители.

Той включва иновативния режим Fast Pre-Heat, който помага за по-бързото достигане на температурата на готвене. Освен това има интелигентен дизайн на горелките, осигуряващ ефективно готвене. Гамата има редица други функции от висок клас, които я правят впечатляващо допълнение към всяка кухня.

За разлика от много други на пазара, този модел разполага с чекмедже за затопляне на съдове с пълна ширина. Оборудван е и с двойна високопроизводителна фурна. Предлага се в пет стандартни американски размера. Предлага се в голямо разнообразие от цветове и може да бъде поръчана в четири различни селекции. Предлага се и в различни газови формати.

 

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий