Климатици Fujitsu General – интелигентният избор на сплит система

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Климатици Fujitsu General – символ на качеството

Енергийноспестяващият дизайн е създаден да предоставя комфортна вътрешна обстановка докато се грижи и за околната среда. Климатиците които са създадени с грижа за хората са винаги загрижени и за околната среда. Fujitsu General предлага бората гама от продукти от такива за огромни дневни до такива за спални и детски стаи. Fujitsu General прави вашият дом удобен и практичен с богатият избор на решения които ви се предлагат – от свободностоящи климатици до катива с вградени автоматични филтри и почистващи функции до такива, които са едва забележими и са вградени в стените.

Едно вътрешно климатично тяло се свързва към едно външно климатично тяло като вътрешните тела имат възможността да бъдат инсталирани удобно на желаните места чрез обикновена тръбна връзка. Вие може да изберете вътрешни тела на климатици, които да са подходящи за различни видове монтаж, от много широка гама, включително и такива за монтиране на стена, под, касета и много други различни варианти.

Контролирайте вашият климатик навсякъде и по всяко време

А сега накратко какво представлява новаторското приложението FGLair ™ – приложен софтуер, който ви дава уникалната възможност да управлявате климатиците на Fujitsu General посредством вашето смарт устройство от всяко едно място извън дома или офиса или дори когато пътувате.
Много приятен и лесен потребителски интерфейс и много удобен дисплей улеснява работата с него.

Ако се случи да забравите да изключите климатика си преди да излезнете от дома си, то нямате абсолютно никакъв проблем! Основните функции са – включване /изключване, избор на Режим на работа, избор на Скорост на вентилатора, Позиция, задаване на желаната температура, седмичен таймер, минимална топлина, ESP функция, показване на грешка (при наличието на такава), известяване по имейл. Имате възможността да бъдете информирани по имейл за съобщение за грешка.

Мулти-сплит система

При необходимост имате избор и от мулти-сплит система – едно външно климатично тяло и няколко вътрешни климатични тела. Към едно външно тяло могат да се свържат множество вътрешни тела. Климатици Fujitsu се характеризират с лесен, удобен и гъвкав монтаж и е възможен за изпълнение посредством дълга тръбна връзка и може да бъде реализиран с голяма разлика във височината. Имате избор от много богата гама от различни вътрешни тела, която ще обезпечи вашите нужди. Дизайнът е модерен и компактен с изключително ниско ниво на произвеждан шум.
Марката е позната на пазара в България от дълги години и последващата поддръжка не този род климатици не е сложна и трудоемка. Резервни части се намират лесно, а и повечето техници познават добре марката и необходимите и консумативи.

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий