Мека мебел в София

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Меката мебел в традиционния смисъл на думата представлява комплект, състоящ се от диван и две кресла. Към меката мебел спадат също кушетки, табуретки, ъглови дивани и др.

Предназначението на меката мебел е да осигури комфорт на стопанина на дома, семейството и гостите му в часовете за отдих. Най-често меката мебел се помещава в хола на апартамента като част от холовата гарнитура. Меката мебел може да има и декоративна функция под формата на малки табуретки, които не само са много удобни за седене, но изглеждат и чудесно сред интериора на стаята.

Съвременните комплекти мека мебел могат да представляват различни съчетания от отделни елементи: например триместен диван, кресло и табуретка; два двуместни дивана; триместен диван и три кресла, както и много други различни варианти. Нашата фирма ще предложи най-доброто решение за вашата гостна – страхотно предложение например е огромен диван, състоящ се от шест сегмента, като всеки от тях може да се употребява като самостоятелна мебел. Сегментната мека мебел може да се използва както като част от комплект, така и отделно.

Най-подходящи за изработка на дивани и кресла са естествените материали – кожа, вълнена вата и пух. За масовото производство на мека мебел обаче широко се използват синтетични материали – полиестер и др. Най-луксозна е меката мебел, която е изработена от различни слоеве естествени материали. От голямо значение е и външната облицовка на меката мебел – кадифе, велур, плюш или дамаска.

В нашите магазини можете да намерите страхотно разнообразие от мебели за най-претенциозния вкус на най-достъпни цени! Дори в областта на меката мебел с кожена облицовка, която е най-скъпото удоволствие на пазара нашата фирма ще ви изненада със страхотни предложения. Кожата е висококачествен материал и е гаранция, че меката мебел ще ви служи вярно в продължение на дълги години!

Съществуват най-разнообразни модели дивани и кресла. Според механизмите си за сгъване и разгъване те се разграничават на следните групи:

– механизъм с избутване на седалката напред;
– механизъм за трансформиране на диван в спалня;
– механизъм с избутване на плоскости встрани с цел удължаване на меката мебел.

Специалистите във фирмата ни ще ви помогнат да направите най-правилния избор спрямо функционалността на помещението и финансовите си възможности. Предложенията в каталога ни са десетки и предлагат уникални решения за всеки дом!

Автор: webselo.com

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий