Разтегателен ъглов диван- оптимизирайте пространството със замах

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Специалистите по интериорен дизайн използват един наистина уникален начин да превърнат тясното и малко помещение в изключително просторно. Този ефект се постига с правилно подбрани мебели и тяхното разполагане. Затова днес ще последваме техните съвети и с помощта на разтегателен ъглов диван ще превърнем дневната в многофункционално и стилно мебелирано място. Ще попитате – защо именно ъглов модел? Предимството на този вид обзавеждане е в това, че дава възможност да не се ограничи реално използваемата площ на меката мебел.

Ако поставите прав диван разтегателен ще се наложи да ограничите местата за сядане поради факта, че самото помещение няма да позволи да поставите по-голям такъв. Но ако изберете ъглов то в случая просто устоявате неизползваемия ъгъл и по този начин настанявате желаещите да използват дивана.

Друго причина, която е много важна е функцията сън. Освен, че оптимизирате пространството с разтегателен ъглов диван можете да постигнете по-голяма ефективност, защото съвсем спокойно на него могат да спят двама души. Обикновено в едно четиричленно семейство, обитаващо двустаен апартамент е много трудно да се обособят отделни спални за всеки. Затова често потребители споделят, че родителската двойка ще използва разтегателния ъглов диван за спане

Това от своя страна ангажира производителите да предложат наистина достатъчно качествени такива, които да са удобни и комфортни.

При този вид мека мебел с изтегляне на матрака, който е под седалката се оформя достатъчно широко място за да се настанят двама души. Когато обаче избирате такъв диван много внимателно подбирайте механизма. Лесното преобразуване в леглова част е първостепенно. Обърнете внимание и на дебелината на матрака. Не малко производители с цел да постигнат по-ниска цена използват нискокачествен матрак,който на всичкото отгоре е и твърде тънък. Това определено ще ви навлече болки в кръста при спане и неудобството ще изпитате още при първото използване на дивана като легло.

Препоръчително е да поръчате разтегателен ъглов диван, който е с изисквания, които производителя та покрие. За ежедневна употреба като легло и мека мебел по-добре инвестирайте повечко средства, отколкото да съжалявате, че сте купили евтин и неефективен модел.

Дивана трябва не само да оптимизира ограниченото пространство в дневната, но да бъде същевременно елегантен, красив, удобен и практичен. Всички тези изисквания са постижими, но условието е да намерите подходящия производител. Ако имате съмнения и колебания, заповядайте в онлайн магазина на ЛениСтил.

Тук разнообразието от модели, размери и стилове разтегателни ъглови дивани ще Ви впечатли. Предложенията са повече от изгодни. За удобство, комфорт и спокоен сън разполагаме с най-качествените продукти, които да отговорят на очакванията Ви.

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий