4K телевизорите – предимства и най-добрите марки в света

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

4K телевизорите безспорно са едно от най-новите изобретения в областта на домакинските уреди. Те осигуряват изключително високо качество на изображението, дават отлична яснота и наситеност на цветовете. Това е така, защото възпроизвеждат около 4 пъти повече пиксели от телевизорите с Full HD. Не е нужно да сте специалист в областта, за да видите разликата – качеството в картината се забелязва на момента. Но най-осезаема е в случаите, когато диагоналът на телевизора е минимум 50 инча и когато разстоянието между екрана и зрителя е максимално скъсено.

А колкото до по-високата цена на 4K телевизорите, то тя е напълно оправдана от техните големи предимства. Нека изброим най-важните от тях:

  1. Висока разделителна способност на изображението – картината на екрана е почти идентична на тази, в реалния живот
  2. Възможност за гледане на филми и телевизионни предавания в Интернет с най-добро качество
  3. Възможност да гледате изображения и видеоклипове от най-новите SLR и цифрови камери, които записват в голям формат
  4. Възможност за адаптиране на конвенционален образ към 4K екран
  5. Огромен брой допълнителни функции и възможност за свързване на допълнителни устройства

Ето защо, ако решите да си купите нов телевизор, като вземете предвид развитието на технологията, 4K телевизорите са идеална опцията. А и повечето от съвременните технологии за запис на видеоклипове и снимки вече са настроени на най-новите формати.

А сега нека видим и кои са н-известните и надеждни производители на 4K телевизори.

Samsung Electronics

Samsung Electronics е корейска компания, специализирана в производството на електроника, телефони, монитори, телевизори и др. Всяко едно оборудване от тази марка, включително и 4К телевизорите, е висококачествено и снабдено с всички необходими допълнения, съобразно най-новите технологии.

LG Electronics Inc

Това е друга южнокорейска компания, която е широко известна по целия свят. Използването на съвременни технологии, съчетано с непрекъснати подобрения в интерфейса, контрола и дизайна на битовото, аудио и видео оборудване, е превърнала продуктите на компанията в едни от най-популярните на пазара.

Royal Philips

Royal Philips е холандска компания, като производството й не се ограничава единствено до домакински уреди. Под тази марка можете да намерите продукти за медицински изображения, ИТ системи и оборудване за наблюдение на пациенти. И всеки продукт на тази компания отговаря на всички стандарти на европейското качество.

Sony

Компанията е японска и специализирана в производството на не само домакински уреди, но и професионално оборудване, както и игрови конзоли и др. Телевизорите, аудио системите за домашно кина на тази марка се отличават с широка функционалност и високо качество.

Panasonic

Panasonic също е японска компания, произвеждаща домакински уреди и електроника. Тя се различава в използването на технологии не само за подобряване и опростяване на живота на потребителите, но и за гарантиране на тяхната безопасност. Продуктите на тази марка са признати като едни от най-екологичните в света.

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий