Как да си купим чисто нови електроуреди с минимален бюджет

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Всеки дом се нуждае от бяла и черна техника, за да предоставя необходимите комфортни условия за живот.

Когато подмяната на домакинските електроуреди е настъпила неочаквано, е възможно да изпитаме финансово затруднение. В зависимост от техниката, цената може да се окаже трудна за заделяне от месечния бюджет, поради което имаме избор пред себе си. Много хора си купуват нова бяла техника на изплащане.

Вараианти за покупка на бяла техника

В почти всеки голям магазин за хладилници, печки, фризери, перални и сушилни се прадлага посупка на техника на лизинг. Това ви спестява ходене до някоя финансова институция с молба за потребителски кредит. Другия вариант е да потърсим в Интернет и да купим уред с ниско качество или втора употреба.

Всеки е по-спокоен, когато може да си позволи чисто нов техника, защото имаме гаранционен период и сервизно обслужване в случай на повреда. Често тези екстри не са налични, когато взимаме вече използвани вещи. Не едно и две семейства са си задавали въпроса, как да си позволят нови електроуреди на ниски цени, ако в момента те не са намалени.

Тук на помощ идва още един вариант, който е много сполучлив и удачен, защото получавате нови домакински уреди на отлична цена, подходяща за джоба на всеки.

Отговорът е изключително лесен. Електрическите уреди с транспортни дефекти са идеалното решение. Те не са използвани до момента, а цената им е значително по-ниска, заради козметичен дефект. Най-често това е одраскване, минимално огъване, безвредно очукване и т.н. дребни забележки по външния вид. Все повече хора обръщат поглед към това възможно решение на проблема.

Цената не рядко се оказва решаващата при взимането на крайно решение за покупка. Това е напълно разбираемо за голям процент от живеещите в България.

Откъде можем да намерим техника с транспортни дефекти?

В София, Пловдив, Варна и други по-големи градове има не един и два магазина, които продават главно такива електроуреди.

За щастие, както физическите, така и онлайн магазините, дават разнообразни възможности за покупка на отлични цени и условия. Без съмнение, по-голяма част са онези от нас, които предпочитат да разгледат електроуреда с очите си преди да го вземат. Понякога снимките на бялата техника с транспортни дефекти не са достатъчни и е най-разумно да отделим време и да отидем на място.

Служителите на място ще могат да ни обяснят плюсовете и минусите на уреда, който сме харесали. Без значение, дали се нуждаем от хладилник, пералня, съдомиялна, сушилня, печка и т.н. ние ще можем да сравним цените и нагледно да видим от какъв вид е т.нар. транспортен дефект.

По този начин ще ни е много по-лесно да се решим да платим цената, която е определена от търговеца. Това е чудесна възможност да се приберем у дома с чисто нов уред, който е „повреден“ само естетически.

Източник: https://www.relaxbg.org – лидер в продажбата на домакински уреди и бяла техника с транспортни дефекти в България

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий