Как правилно да съхранявате сребърни гривни у дома?

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Сребърните гривни са красив аксесоар за носене и колекциониране, но могат да бъдат трудни за съхранение и организиране у дома. Ако имате колекция от сребърни гривни, със сигурност, търсите идеи как да ги съхранявате. В тази статия ще разгледаме няколко идеи за правилно съхранение на гривни, предоставени от специалистите на Mysilver.bg.

Кутия за бижута

Кутията за бижута е класически начин за съхранение на гривни и други бижута. Има много различни видове кутии за бижута, вариращи от малки и прости до големи и сложни. Потърсете кутия с отделни отделения или чекмеджета за всяка гривна, за да предотвратите заплитане и надраскване. Най-хубавото при кутиите за бижута е, че можете лесно да ги съчетаете с интериора на дома, като изберете подходящ вид – модерна, винтидж, едноцветна или шарена.

Дърво за бижута

Дървото за бижута е декоративен и функционален начин за съхранение на гривни и други бижута. Тези дървета имат множество клони или куки за окачване на гривни и други аксесоари и могат да бъдат поставени върху скрин или тоалетка за лесен достъп. Такъв тип стойки за гривни могат да бъдат в най-различни форми, за да са едновременно функционални и красиви.

Как правилно да съхранявате сребърни гривни у дома - дърво

Изображение: Amazon

Висящ органайзер

Висящият органайзер е чудесен вариант, ако имате ограничено пространство или искате да държите гривните си прибрани. Тези органайзери обикновено имат множество джобове или отделения за съхранение на гривни и други бижута и могат да бъдат окачени в гардероб или на врата.

Витрина

Ако имате голяма колекция от сребърни гривни или искате да покажете любимите си, витрината е чудесен вариант. Потърсете калъф с отделни слотове или кукички за всяка гривна и помислете дали да не я поставите на скрин или рафт за лесно разглеждане.

Органайзери за чекмеджета

Ако имате скрин или тоалетка с чекмеджета, обмислете използването на органайзери за чекмеджета, за да поддържате гривните си организирани и лесно достъпни. Потърсете органайзери с отделения или разделители, за да предотвратите заплитане и надраскване.

Как правилно да съхранявате сребърни гривни у дома - органайзър за чекмеджета

Изображение: Amazon

Направете си сами място за съхранение на гривни

Ако сте креативни и имате свободно време, можете лесно да създадете сами място за съхранение на сребърни гривни. Например, можете да използвате дървена дъска и малки куки, за да създадете персонализирано хранилище за бижута, или можете да промените предназначението на стара рамка за картина и да добавите куки или тел за окачване на гривни.

Независимо коя опция за съхранение изберете, важно е да се грижите правилно за вашите сребърни гривни, за да предотвратите потъмняване и повреда. Съхранявайте ги на хладно и сухо място и избягвайте да ги излагате на влага, слънчева светлина и силни химикали. С правилното съхранение и грижа вашите сребърни гривни ще продължат да блестят и да изглеждат красиви години наред.

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий