Най-доброто облекло за изписване за бебе момиче

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Може би се изкушавате да изберете официална рокля с дантела и копчета за вашата малка госпожица, но трябва да се уверите, че изборът ви ще бъде удобен, подходящ за сезона и лесен за обличане и събличане. За ваш късмет има много варианти, които постигат баланс между красивото и практичното. Ще ви дадем няколко идеи за тоалети за изписване на бебето момиче за четирите сезона.

Облекло за новородено момиче за пролетта

Памучно облекло от три части ще осигури уют на бебето в свеж пролетен ден – и освен това е доста сладко. Комплект, който включва горнище в стил кимоно, ританки и сладка лента за глава, която допълва визията. Още по-добре е, горнището да има удобни сгъваеми маншети, които предпазват бебето от надраскване със собствените му нокти. Това е практично облекло за изписване на бебе

Бебешки дрехи за новородено момиче за лятото

Когато навън е топло и не е необходим допълнителен слой, ромперът без ръкави е правилният избор. Изработено от най-добрия и нежен памук, това еднокомпонентно ромпарче, например с деликатен розов принт и закопчалки на крачола за лесна смяна на пелените. Дори и през лятото обаче, не забравяйте лека шапка и чорапки за новородено.
Памучно боди в неутрални тонове също е идеално за летните бебета. Такива се предлагат в огромна гама от смели щампи и модели. Добавете цвят с аксесоари като червена бебешка шапчица или чорапки с дъга.

Облекло за новородено за есента

Когато времето започне да захладнява, ансамбълът с ританки е идеалното облекло за връщане на бебето у дома. Най-добре е да има закопчалки отпред, сгъваеми ръкавички и да бъде с модерен флорален принт, или пък цвят, който на вас самите ви харесва. Освен това вашето мъниче ще може да се наслаждава на комфорта на този комплект и след това, когато вече сте си у дома. Допълнете визията с подходящата шапка с което да направите този бебешки комплект за изписване наистина неутразим.

Бебешки дрешки за новородено момиче за зимата

Ватиран ромпър с цип например в бяло ще предпази от зимния студ, а кимоно дизайнът ще направи обличането лесно. Добавете бебешко боне и пухкави ботушки и ще получите скъпоценно и практично облекло за вашето бебе, което освен всичко, ще се прибере за първи път у дома със стил.

Независимо дали изчаквате големия ден, за да разберете пола на бебето, или просто искате нещо отвъд класическите розови и сини дрехи, има много неутрални по отношение на пола дрехи, които са не по-малко атрактивни и красиви, защото знаем, че всяка майка държи особено много на вида на своето дете. Цветовете и моделите са безброй, а вие просто трябва да намерите това, което отговаря на вашите собствени очаквания и желания, а после да се насладите на момента, когато за първи път ще облечете мъничето си в тях.

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий