Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Здравейте и приятно изкарване в моя блог за интериор. Не е задължително да си архитект, ландшафтен инженер, декоратор или интериорен дизайнер, за да имаш усет към красивото.

Няколко думи за блога interiortalk

Защо този блог се казва InteriorTalk – искерно се надявам всеки да намери нещо интересно за себе си и своето вдъхновение. Това е място за свободни разговори за интериор, вътрешен дизайн, обзавеждане, аксесоарите, които придават уют в живота ни и всичко онова, коети ни кара да се чувстваме прекрасно в дома си.

Красотата и вдъхновението, които инспира съдържанието в блога се надявам да достигат до все повече хора, търсещи идеи за своя дом, интериор и обзавеждане.

Надявам се винаги да ви очаровам с интересни публикации и идеи, които да ви вдъхновят за нов поглед над нещата, които ни заобикалят. Надявам се минутите в моя блог InteriorTalk да бъдат приятно и съпричастно изживяване в пространството на обзавеждането, дизайна и интериорните решения.

Блога няма комерсиален характер и всички публикации са с цел проследяване на съвременните тенденции, класическите решения  и актуални новости от света на интериора.