Епоксидна тънкослойна настилка

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Целта на BulGreece е да предложим изненадващо издръжливо подово покритие от най-високо качество на добра цена. Като професионалисти в сферата имаме стимул да се погрижим за Вашето удобство, тъй като продуктите ни са много по-дълготрайни и издръжливи от всичко останало, предлагано на пазара.
За да добиете по-точна представа, ето и малко информация да продуктите ни, чрез които се стремим да покажем на своите клиенти професионален, траен резултат :
Епоксидна тънкослойна настилка представлява система от материали, създадени на базата на епоксидни смоли, която служи за създаването на многослойни настилки без лепило. Подходяща е за употреба в закрити помещения като гаражи и подземни паркинги, дистрибуционни, промишлени и складови халета, работилници и много други, при които се наблюдава средно механично натоварване.

Ролята им е свързана с подобряване на химическата и механична устойчивост като течности, масла и химикали, както и уплътняване, естетичен вид, не позволява прашенето, поддържането на чистота е лесно, силна устойчивост на замърсявания, и нека не забравяме повърхностно подсилване на пода. Има възможност за лесен и бърз ремонт чрез боядисване.

Тънкослойна настилка от Bulgreece

Тънкослойна настилка от Bulgreece

Дебелината на тънкослойните настилки е с дебелина не повече от 1 мм, като се полага основно върху бетон, на който са основната защита.

Изпълняването на епоксидната тънкослойна настилка става чрез нанасяне на грунд Novofloor E10 и покриване с два слоя лак NOVOFLOOR E65. Общата дебелина на получения слой варира между 0,8 и 1,3 мм. Може да се нанесе чрез валяк, а желаната от Вас структура може да се постигне чрез валяк от типа Moltopren.

По важното в случая е да заложите на висококачествените спортни и индустриални настилки от Бул Грийс, които със сигурност ще покрият изискванията ви за качество.
Ние ви очакваме на нашия адрес в интернет www.bulgreece.bg и се надяваме да останете доволни от офертите ни. В посочената уебстраница ще получите и още данни за всички видове настилки от фирмата.

В случай, че искате да поръчате наш продукт е достатъчно едно телефонно обаждане или връзка посредством електронна поща. Ние работим светкавично бързо, така че да задоволим изискванията ви за осъществяване на планове и проекти в определен срок.

Обобщение

Накарайте вашите помещения да заживеят използвайки епоксидни тъйнкослойни настилки или полиуретанови настилки с марката Bul Greece. С пълното убеждение, че нашите материали работят за доброто ви самочувствие се разделяме днес и ще ви очакваме на адресите си. До нови срещи и всичко най-хубаво

One Response

  1. Паркет Reply

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий