Защо да използваме климатици за отопление

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Есента дойде, а веднага след нея ни очаква добрата стара зима. Голяма част български граждани вече демонтираха радиаторите си заради високите сметки за парно и сега търсят алтернативен начин за отопление през студените месеци. Най-разпространените варианти са ел. печките, въглищата и веднага след тях различните модели климатици. Естествено тези начини за осигуряване на топлина товарят разноските за електроенергия, но няма начин.

Как да постъпите?
Слава богу на пазара се появиха енергоспестяващи климатици, с чиято помощ хем ще стоплите дома си, хем ще платите малка сметка за ток. Това според нас е едно отлично решение за всяко семейство, което поради една или друга причина се е отказало от услугите на Топлофикация.

Добър избор е климатикът за отоплениеЦените на климатиците варират според марката и модела, но ако търсите нещо наистина качествено, то цифрите започват от 800 лева нагоре.
Евтините климатични инсталации не са добра идея за зимата, защото дават голям енергиен разход и в същото време не издържат на ниските температури. Сериозните инверторни климатици на Daikin, Panasonic, Samsung и други от енергиен клас А няма да ви разочароват макар, че струват между 1000 и 1500 лева.

Модерният инверторен климатик е способен да работи с по-висока мощност след стартирането му, при което охлаждането на помещенията става близо два пъти по-бързо, а затоплянето четири пъти по-бързо, отколкото при конвенционалните климатици. Ето защо ви препоръчваме сайта http://megaelectronics.bg, за да изберете вашата инверторна технология. Ако все още не сте събрали достатъчно пари за хубав климатик изчакайте още малко докато сте в състояние, да вземете качествена машина или помислете за покупка на изплащане.

Няколко думи за финал
С новите климатични системи зимата няма шанс срещу вас, като най-сетне ще си отдъхнете от дългогодишното робство на монополите. Мега Електроникс сме винаги на среща за консултация при избора на климатици. Споделете тази статия с приятели и близки, които могат да използват промоциите ни до края на годината. Пожелаваме ви топли и усмихнати дни.

2 Comments

  1. Иван Демирев Reply
  2. Стефан Стоянов Reply

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий