Неповторим дизайн за завивките

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Край на скучните завивки

Независимо дали сте се излегнали за кратка почивка на дивана, гледате спортно първенство на лежанката в хола или правите дрямка в спалнята винаги е приятно да се завиете с одяло или друга завивка. Още по-приятно става, когато тази завивка е оригинална и се вписва с интериора на вашия дом. Топлото и приятно усещане от одеялото може да бъде допълнено и с красив и оригинален дизайн или шарка.

Свършиха времената на еднотипните родопски одеяла. Вярно е, че нищо не топли така, както тъканото вълнено одеяло, но едно от нещата което мразя от малък е малки влакна и конци да ме гъделичкат и влизат в носа. Само като си спомня и ме побиват тръпки.
Сегашните одеяла и завивки са изработени предимно от изкуствени материи тип полар. Те изглеждат приятно, меки и комфортни на допир, лесни за съхранение и пране. И най-важното, че нямат стърчащи влакна, гъделичкащи лицето ни, докато сладко се изтягаме на дивана.

creative-sheet

Но какво е завивката, ако няма дизайн. Просто парче изкуствен плат. Живеем във времена, в които детайлите, орнаментите и цветовете са се превърнали в култ. Ако успеете да вплетете дизайна на завивката към интериора на хола или спалнята ще получите истинска хармония и наслада за сетивата. Освен това гарантирано ще получите и 100 процентова оригиналност и ще впечатлите всеки.

В настоящага статия ви поднасям няколко наистина оригинални дизайна на завивки. Може да се насладите на истински модерни шедьоври и дизайнерски хрумвания за дизайн на одеяла, чаршафи и завивки за вашата спалня, диван или удобен фотойл.
От детски и пъстри завивки с щампите на Супермен и Дарт Вейдър, през завивки за технологични манияци с любимия iPad или iPhone, чак до еротични и съблазняващи ергенски чаршафи. Има дори завивки, върху които детето ви може спокойно да рисува, драска и твори с пастели и флумастери. След това пускате чаршафа в пералнята и след като изсъхне е готов за нова порция креативни излияния.
Ако държите да притежавате завивката с най-уникален и неповторим дизайн в света се обърнете към някоя от десетките фирми, които печатат върху текстил. Подгответе си дизайн съобразен с големината на одеялото или чаршафа. Така със сигурност ще получите неповторима завивка за дивана или спалнята.

Ако статията Ви харесва, моля помогнете да я популяризираме като я харесате или споделите чрез бутончетата отдолу. Благодарим Ви много!

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий