Лесни стъпки при направата на декорация за стена

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Всеки иска неговият дом да бъде красив, но и тази красота да носи уют, наслада и привличащи погледи. Най-голямо удовлетворение за обитателите на един дом е това, те сами да са участвали в разкрасяване му като освен майсторството си, са използвали и силата на въображението си.

Като професионалисти ние от stickerix.com предлагаме стикери за декорация на стени, но можем да ти предложим още техники, които да използваш в домашни условия.

Каквито и изисквания да имаш, гамата на стикери за декорация, която предлагаме в нашия онлайн магазин е изключително разнообразна.

В тази статия ще ви предложим и няколко допълващи идеи, за които не е необходимо единстено използването на стикери за стена, всички те са обяснени в снимки и лесни стъпки, насочени към разкрасяването на стените във вашата спалня, дневна или детска стая. Всяко едно от тези предложения едновременно ще ви очарова, както и ще ви даде възможност за разнообразен избор из между тях.

1. Рипс ефект – Ако предположим, че всеки поддържа чистотата в своя дом, значи със сигурност в неговия килер бихме могли да намерим метла. Дори и някоя метличка с малки размери би могла да ви свърши работа при постигането на този ефект, който се получава задължително върху току що боядисана стена.

ефект с метла върху стени

Рипс ефект върху стената

2. Валяк с релеф – Тази креативна декорация все повече набира популярност сред разкрасяването на стените в един дом. Нужен ви е само един инструмент, така нареченият релефен/вълшебен валяк и боядисаната ви стена. На пазара се предлага разнообразие от фигури, така че вашият валяк и ентусиазъм биха създали вълшебни стени с лекота.

Релефен валяк за стена

Релефен валяк за декориране на стена

3. Стикери за стени – Това е начин, чрез който може да разкрасите едноцветна стена, в която и да е стая от вашия дом. Необходимо е предварително да създадете върху PVC фолио шаблоните, които желаете да залепите. Използвайте молив и след това последвайте очертаните фигури. Може да се възползвате и от готовите предложения, които ние от stickerix.com предлагаме и които биха задоволили и най-изискания интериорен вкус. Ефектът лесно се превръща в илюзията сякаш сте сложили нови тапети.

Интериорни стикери за стена

Интериорни стикери за стените в дома

4. Шарен свят – Ако след някой празник и пикник са ви останали в кухненския шкаф цветни картонени подложки, чинийки или всичко, което би изглеждало добре върху стената ви, се възползвайте от него. Направете си цветно и стилно пано от тях, което ще създаде настроение във всеки, който го забележи.

Декорация за стена

Декорация за стена от подръчни материали

5. Спомени върху стената – Всеки пази някъде забравени и от самия него обикновени, но сантиментални предмети, свързани с рожден ден отпреди 10 години или пък незабравима почивка. Спомнете си, къде сте прибрали всички тези мидички, картички и шарени сватбени подаръчета и покажете колекцията си направо на стената. Така може да се веселите всеки път, когато ги покажете на ваш приятел.

Декорация за стена от снимки

Декорация за стена от снимки и спомени

6. Романтична стена – Ако любовта витае навсякъде в твоя дом, можеш да я покажеш и нагледно. Не казваме, че трябва да облепиш стената си със сърчица, но можеш да си купиш малки рамки, в които да сложиш любимите си снимки и да ги подредиш и залепиш под формата на сърце.

Романтична декорация за спалня или дневна

Романтична декорация за спалня или дневна

Надяваме се да сме се доближили до вашите предпочитания или идеи за разкрасяване. Ако вече сте си харесали някое от тези предложения, организирайте забавление за цялото семейство. Ако не се чувствате достатъчно смели в решението си за изрязване и залепване, доверете се на професионалните от stickerix.com, като разгледате всички предложения за декорация със стикери в нашия онлайн магазин

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий