Семинарни зали с модерен интериор

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Ако търсите семинарна зала под наем с модерен интериор и пълно оборудване, то тази статия ще ви насочи към един бързо развиващ се център, който предлага просторни помещения за вашите социални или бизнес нужди. Става дума за Essence center намиращ се в град София, предоставящ на фирми, държавни институции и физически лица различни видове зали под наем.
Модерният интериор на семинарните зали включва офис маси, столове, съвременно осветление и много други екстри. Дизайнерският подход на собствениците създава една благоприятна атмосфера за работа, изнасяне на лекции, бизнес срещи, обучения и така нататък.

Условия в залите

Вие имате възможност да наемете семинарна зала с 120 седящи места, като конфигурацията на масите и столовете избирате ви. Освен обзавеждането, разполагате и с табла, флипчарт, озвучителна система, Wi-Fi и всичко нужно за спокойното провеждане на конференциите ви.
Интериорните решения в Essence Center продължават и при по-малките трейнинг зали, които може да използвате за част от колектива ви. Както сами виждате на снимката сме изградили една приятна среда с естествено осветление, модерна подова настилка, приятни цветове и въобще една отлична обстановка.

зала за семинари Essence-Center

Семинарна зала Essence Center


Ако искате да видите подробна галерия със снимки на нашите зали под наем посетете http://essence-center.com в интернет. Там ще откриете и координатите, на които може да ни намерите, за да поръчате трейнинг, уъркшоп, терапевтична или семинарна зала.

Клиенти

Можем да ви обещаем, че престоя при нас, ще бъде приятен и по-важното ползотворен, както за вас, така и за хората, с които работите. Правим това твърдение на база близо две годишен опит, през който обслужихме десетки известни компании в България.
Към актуалния момент наши клиенти са Allegro Vivace (сугестопедична школа по чужди езици), Nestle, Danone, Издателска къща “Жануа 98” и много други. Написахме статията и защото искаме да благодарим на всички, които предпочетоха именно нашите услуги и се надяваме, че сте останали доволни от работата с екипа на центъра.

Зала за бизнес срещи и семинари

Семинарна зала за бизнес срещи и събития – Essence Center

В обобщение

При положение, че търсите семинарна зала със свеж дизайн на интериора ние сме на среща ви, за дадем най-доброто решения за района на столицата. Гарантираме достъпни цени, европейско отношение към клиентите и много изненади, които ще харесате. Очакваме ви на нашите адреси и ви желаем много успехи на лично и професионално ниво.

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий