Как да използвате модулните секции за да моделирате помещението?

Споделете, ако харесвате
Share On Twitter
Share On Pinterest

Представителната част от едно жилище разбира се дневната. Организирането на семейни тържества или гостуването на приятели за по чаша кафе е повод да се замислим дали е достатъчно предразполагаща обстановката в това помещение. Ако попитате един интериорен дизайнер каква е идеалната квадратура за дневна може да се втрещите, че посочената цифра далеч надхвърля общата квадратура на жилището Ви. Но разбира се тези личности гледат по-глобално на нещата и обичат да разполагат с максимално пространство за да развихрят способностите си.

Връщайки се в действителността и поглеждайки към скромните 25 квадрата на нашата дневна сигурно изпадате в неведение как да организирате и оптимизирате обстановката така, че не само да се постигне естетика и комфорт, но и да има абсолютна функционалност при употребата на обзавеждането.

За да направите така, че оптически стаята да изглежда просторна и комфортна заложете на вашите модулни секции. Ако заложите на модел, който да е статичен и да изисква всички елементи да се поставят на точно определено място със сигурност ще се наложи да размествате местоположението на дивана, фотьойлите и масичката. Дори е твърде вероятно отново да не постигнете ефекта, който искате. Но с една модулна секция възможностите са наистина са повече и това, че различните по вид модули можете да аранжирате спрямо възможностите на помещението е голямо предимство.

Как да разпределите отделните модули е избор на всяко едно домакинство. Фабрика за мебели ЛениСтил дава интересни идеи за това как в малко пространство да разположите секцията така че да се запази дълбочината и стаята да не изглежда претъпкана с обзавеждане. Прави впечатление, че днес повече се набляга на гладките и гланцирани повърхности. Това не е случайно, защото именно факта, че отразяват светлината като огледала дава оптически обем на помещението. Използването на такива трикове правят модулната секция незаменим помощник в моделирането на идеалната дневна.

Балансирайте с ъглов диван и мини масичка за кафе. Ще се изумите от постигнатия ефект и няма да можете да се наситите на това, което виждате. Модулите за секции, които ЛениСтил предлага на своите клиенти имат единствената цел да разнообразят и внесат в интериора удобство и да запазят максимално големината на помещението. Изборът на модули и отделни елементи сам по себе си дава раздвижеността, която търсим в обстановката. Монотонното и масово мебелиране е скучно и това не би имало одобрение от обитателите на жилището. Но когато внесете собствените си идеи и ги реализирате с помощта на тези модулни секции със сигурност ще бъдете удовлетворени о това, което ще постигнете като уникалност и ефектност.

Reply


Виж
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Скрий